Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack  

 

 


   
Purist Audio Design
Dette er  et meget anerkjent merke som produserer kabler for de flestes lommebøker. Det er et av ganske få merker som klarer å gi et rikt detaljnivå, utmerket holografi samtidig som kroppen og bassen ikke må lide.
Det er absolutt kabler som kan løfte de fleste stereoanlegg til nye og uhørte høyder. Til prislisten

Les mer her! Utmerkelser!
Dominus høyttalerkabel
Den kritiske lytter sikter mot høyeste kvalitet og best mulig lyd.  Disse høyttalerkablene kommer i et fire (4) kabelsett, med en individuell positiv kabel og individuell negativ kabel for hver kanal. Dominus høyttalerkabler kommer som standard med: Purists nydesignede utskiftbare spade / banan. De er laget av beryllium, kobber med sølvbelegg og deretter et siste gullbelegg.

Ta kontakt for tilbud på demobrukte kabler!

   
   
Argento Cable
En tradisjonsrik fabrikk som produseres sølvkabler som er av meget høy kvalitet. Det er samme legering i kontaktene som i lederne og det gir en sømløs overføring av signalene. Til test!
Argento produserer kabler i forskjellige prisklasser; Serenity, Flow og Flow Master Reference. Det finnes mange meget gode tester fra denne anerkjente produsenten. Schuko og IEC kontakter på strømkabler. Til Prislisten
   

Yter Cable
Yter er produsert av sølv (Ag) og Palladium (Pd) er en ny unik kabel fra Yter. Homogeniteten til den spesielle legeringen er grunnlaget for den metallurgiske harmonien som finnes i lederen. Kun kr 15500 for et par høyttalerkabler, 11600kr et par xlr/rca, 10800 kr for strømkabel.

Resultatet av denne utviklingen er en høyttalerkabel (YTER) som sikrer metallurgisk koherens i banen fra forsterkeren til driverne.
Alle prosessene fra smelting og til slutt produksjon av produktet, er utsøkt håndlaget på laboratorium. Yter låter gjennomsiktig og organisk.
   

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post