Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Furutech Rack  

 

 


   
Purist Audio Design
Dette er  et meget anerkjent merke som produserer kabler for de flestes lommebøker. Det er et av ganske få merker som klarer å gi et rikt detaljnivå, utmerket holografi samtidig som kroppen og bassen ikke må lide.
Det er absolutt kabler som kan løfte de fleste stereoanlegg til nye og uhørte høyder.
Til prislisten

Les mer her! Utmerkelser!
Dominus høyttalerkabel
Den kritiske lytter sikter mot høyeste kvalitet og best mulig lyd.  Disse høyttalerkablene kommer i et fire (4) kabelsett, med en individuell positiv kabel og individuell negativ kabel for hver kanal. Dominus høyttalerkabler kommer som standard med: Purists nydesignede utskiftbare spade / banan. De er laget av beryllium, kobber med sølvbelegg og deretter et siste gullbelegg.
   
Argento Cable
En tradisjonsrik fabrikk som produseres sølvkabler som er av meget høy kvalitet. Det er samme legering i kontaktene som i lederne og det gir en sømløs overføring av signalene. Til test!
Argento bruker sølv av ypperste kvalitet og produserer kabler i forskjellige prisklasser; Serenity, Flow og Master. Det finnes mange meget gode tester fra denne anerkjente produsenten. Schuko og IEC kontakter på strømkabler. Til Prislisten
   
Yter Cable
Yter er produsert av sølv (Ag) og Palladium (Pd) er en ny unik kabel fra Yter. Homogeniteten til den spesielle legeringen er grunnlaget for den metallurgiske harmonien som finnes i lederen. Kun kr 13500 for et par høyttalerkabler, 10600kr et par xlr/rca, 9800 kr for strømkabel.
Resultatet av denne utviklingen er en høyttalerkabel (YTER) som sikrer metallurgisk koherens i banen fra forsterkeren til driverne. Alle prosessene fra smelting og til slutt produksjon av produktet, er utsøkt håndlaget på laboratorium. Yter låter gjennomsiktig og organisk.
   
Furutech High Performance USB 2.0
Hovedleder: Forsølvet α (Alpha) OFC-ledere

Hovedisolasjon: Spesialgrad polyetylen med høy tetthet
3-lags skjoldkonstruksjon for forbedret støyisolering
Kontakter: Furutech-konstruerte 24 k gullbelagte USB-seriekontakter.

 

Furutech The Astoria (1.8 Meter)
Furutech Astoria-strømkabel er toppmodellen av Furutechs Pro Series-kabler, beregnet på bruk i avanserte opptaksstudioer og gode HiFi-systemer. Ledere til Astoria strømkabel er laget av α (Alpha) PC-Triple-C, en veldig ren og oksygenfri form for kobber. Kontaktene er laget av en veldig ren kobbertype.
   

Furutech NanoFlux Speaker Cable
Terminert med CF-201 R ( Rhodium spader - forsterker side ) og CF-202 R ( Rhodium bananer - høyttaler side )
NanoFlux Speaker Cable er Furutech`s nye Top Of The Line høyttalerkabel - som inngår i denne nanoteknologi-produktserien Furutech har spesialisert seg på.
Furutech har lagt stor vekt på mekanisk demping for lavest mulig resonans og en spesiell dielektrikum (PE) som reduserer capasitance og forbedrer mekanisk demping.

Furutech Lineflux-xlr
Alle lydfiler søker etter de samme kvalitetene: Å ligne mest mulig slik det var i studio. Dårlige opptak er tydeligere ettersom lydsystemer får klarhet, gjennomsiktighet og oppløsning. Furutech Lineflux har solid-core α (Alpha) OCC-leder, dobbel skjerming og  isolerende materialer som demper overføringsledningen ytterligere. Pluggene, RCA- eller XLR-kontaktene er  lagdelt karbonfiber og rustfritt stål med rodiumbelagte pinner.

   

Digiflux XLR 13775 kr

Speaker Reference III-06 BW 23995 kr

   
 

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post