Erdal Stereo

Selger produkter fra noen av verdens ledende produsenter av HI-FI.

Nyheter

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Furutech Rack Lenker

 

       
Purist Audio Design
Dette er  et meget anerkjent merke som produserer kabler for de flestes lommebøker. Det er et av ganske få merker som klarer å gi et rikt detaljnivå, utmerket holografi samtidig som kroppen og bassen ikke må lide.

Det er absolutt kabler som kan løfte de fleste stereoanlegg til nye og uhørte høyder.

Til prislisten

Lest mer her!

Dominus speaker cable.
The audiophile aims for the highest quality and best sound possible. We offer the Dominus line in two different configurations, with customization available upon request:These speaker cables come in a four (4) cable set, with an individual positive cable and individual negative cable for each channel. The Dominus Speaker Cables come standard with:Purist's newly designed interchangeable spade/banana. These are our best connectors yet! They are crafted from beryllium copper with silver plating and then a final gold plating.

       
Argento Cable

En tradisjonsrik fabrikk som produseres sølvkabler som er av meget høy kvalitet. Det er samme legering i kontaktene som i lederne og det gir en sømløs overføring av signalene. Det gir kabler som ikke gir lys eller hard lyd som mange plages med fra digitale innspillinger.

Til Prislisten

       

Yter Cable
Yter er produsert av sølv (Ag) og Palladium (Pd) er en ny unik kabel fra Yter. Homogeniteten til den spesielle legeringen er grunnlaget for den metallurgiske harmonien som finnes i lederen.
Kun kr 13500 for et par høyttalerkabler.

Resultatet av denne utviklingen er en høyttalerkabel (YTER) som sikrer metallurgisk koherens i banen fra forsterkeren til driverne. Alle prosessene fra smelting og til slutt produksjon av produktet, er utsøkt håndlaget på laboratorium. Yter låter åpent og organisk.
10600kr et par xlr/rca
9800 kr for strømkabel.

       

 

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post Tlf 9429 6436