Erdal Stereo

Selger produkter fra noen av verdens ledende produsenter av; høyttalere, forsterkere, kabler, rack, platespillere og DAC, streamer og CD-spillere.


 

Nyheter

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Platespillere Rack Lenker

 

   
Tannoy Prestige Westminster Royal GR

Det er med stor glede Erdal Stereo kan presentere Tanoy høyttalere på Vestlandet. Blant annet kan kunder få lytte til den legendariske Tannoy Prestige Westminster Royal GR (bildet) i Bergen. Høyttaleren som kan beskrives med et ord: "Fantastisk"! Dette er et mesterverk fra en av verdens eldste høyttalerprodusenter. Høyttaleren er meget lettdreven hele 99db, hvilket gjør at gode rørforsterkere med få watt vil gjøre en utmerket jobb. Kunder som vurderer høyttalere i denne prisklassen, kan få høre dem i Bergen etter nærmere avtale.  Den splitter nye Gold Reference-utgaven er kraftig forbedret med blant annet nytt delefilter, ny diskant og nytt drivermateriale i tillegg til et enormt påkostet kabinett.

Tannoy Legacy De tre modellene er Eaton, Cheviot og Arden. Dette er høyttalere som så dagens lys på 70-tallet, men som nå er oppdatert fra topp til tå. Det er nye filtre, nye elementer og nye kabinetter, selv om de er laget for å være nær identiske originalene. Cheviot har en tolvtommer og er beregnet på å stå på gulvet. Den er 85cm. Effektiviteten er på omtrent 89dB. Den store Arden skal klare å spille høyt nok for de fleste fra sin femtentommers store element. Her er effektiviteten 91dB ved 1watt. Alle høyttalerne har nye utgaver av Tannoys imponerende Dual Concentric-elementer.

Les mer her.

Til prislisten!  

Pris kr 399950  
   

Jas Audio

Jas Audio produserer høyttalere i alle prisklasser med utmerket lyd i forhold til pris. I tillegg produserer JAS elektronikk og hi-fi rack. Jas Audio sine produkter er konstruert av utvalgte ingeniørgrupper for å finne den beste kvaliteten, til en fornuftig pris, i hvert enkelt produkt.

Høyttalerne Plato (bildet) er en eldre toppmodell, konstruert med keramiske elementer fra Accuton. Plato har god oppløsning, imponerende holografi, utmerket bass og detaljert lydbilde. Plato kom på markedet i Vesten i 2006 og kan fortsatt skaffes. I 2012 kom Jas Audio Socrates med AMT diskant, 7" Accuton mellomtone og 11" Accuton bass. Både 7" og 11" Accuton elementene har Neodymmagnet og nytt oppheng som er nærmest helt fritt for luftmotstand, og all effekt er levert uten noen forstyrelser. Neodymmagneter er det også på AMT diskanten som Jas Audio selv har utviklet.  Socrates har evnen til å bevare den minste detalj i musikken og gir følelse av å være i en "live" opptreden! 

TILBUD UKE 47-50 2018: Et par nye Jas Socrates selges kun kr 211000 og et par nye Jas Plato kr 185000.

Til prislisten

Jas Plato be om pris.  
Marten Design

Marten Design produserer høyttalere i en utrolig finish og med meget høy kvalitet. Coltran og Coltrane 2 har begge gått sin seiersgang over verden. En enstemmig fagpresse er overbegeistret. I juni 2015 lanseres Coltrane 3!
"
Instead of bringing the sound to you, these speakers transport you to when the music was recorded. In effect, they act as time machines."

Les mer om Marten’s Coltrane Supreme 2

Marten Design produsere høyttalere i  prisklasser opp til over 2 millioner.
Høyttalerne har flere ting felles; de har topp elementer, fantastisk lydgjengivelse og utmerket byggekvalitet. Modellene holder seg i toppsjiktet år etter år. De fleste modellene har bare dyre elementer fra Accuton! Det er nødvendig for å oppnå den gode lyden Marten er kjent for.
Marten Django XL er A-rated i Stereophile, et anbefalt produkt fra tidsskriftet.
Prisen i Norge er meget lav, de koster 16000 us-dollar i USA!

Til pislisten.

 

Referansekunder søkes!  
Spendor, med helt ny classicserie

Spendor Classic 200, kr 195000 i dark walnut og cherry OG 210000 i rosewood og ebony.
Spendor har tatt hensyn til at mange har problemer med høyttalere som har store bassporter bak. Classic 200 er i lukket kabinett og blir enklere å plassere å få til i alle rom. De to 12 tommer bassene gir en klar, naturlig og definert bass ned til 20Hz.


Dagens versjon av Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi! Koster kr 95000 + stativer.

Les mer her!

Til prislisten

Classic 100  
  Med forbehold om skrivefeil.

 

    Erdal Stereo Org. nummer 992 881 925 mva. E-post Tlf 9429 6436