Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack  

 

 


Fyne Audio F1-10 Pris kr 260000.
Fyne Audio har modeller i forskjellige prisklasser og finisher. Lyden er vanedannende! F1-10 formidler Fyne Audios høyttalerkompetanse i et design med fantastisk akustisk ytelse og et iøynefallende flott utseende i retro stil. Den 250 mm (10 ″)
IsoFlare-driveren og BassTrax-kabinettet med dobbelt hulrom gir bass med tyngde og renhet og et detaljnivå på øverste hylle. De er lette å plassere og få til å lyde optimalt i helt vanlige stuer!
QLN Prestige 3 Pris kr 95000.
Fra test; "This box-less sound, this disappearing speaker act, is coupled to a very satisfying low end that in my room extended to what seemed like the low 30hz region. I was never tempted to turn on my sub even though I did…just to see what would happen. The Qln Prestige Three has a low end that is so extended yet tight and free of any muddying resonances that the sub detracted from what was going on, regardless of how I tweaked and adjusted." 
  QLN Sonora kr 55000.
Quad ESL 2912 / ESL 2812
Renhet og oppløsning er elektrostatens styrke, men krafthåndtering og bassgjengivelse har vært utfordringen. Quad ESL 2912 er unntaket som bekrefter regelen. Det finnes høyttalere som spiller høyere, men 2912 har ingen problemer med å gjengi basstungt materiale ved høyt lydtrykk. Den utrolig organiske og fyldige bassgjengivelsen, det raske anslaget med mye snert og driv, gir bakoversveis! "Du tror de ikke før du får høre det!" Disse kan nytes 24/7/365, med imponerende scene, uten å bli lyttetrett!
Audio Solution Virtouso S SPEAKER
DRIVERS:Virtuoso serien bruker mye av den avanserte teknologien som opprinnelig ble utviklet for selskapets flaggskip Vantage 5-årsjubileumsserie. Virtuoso-serien er mellom AudioSolutions 'Figaro og Vantage Audio Solutions er et av de mest spennende høyttalerprodusenter for tiden. Overture, Figaro og Vantage får strålende omtaler. Virtuoso høyttalerne er meget flotte kreasjoner som ble vist for første gang under High End messen i Munchen i 2018. Det har resultert i fantastiske omtaler i hele verden.
Les mer
   
Audio Solution  Figaro L
Seks års utvikling og en mye mer effektiv produksjon har ført til mye bedre lydkvalitet på alle høyttalerne fra Audio Solution.
Bruken av mini-horn for diskant og andre unike funksjoner brukes i alle høyttalere. Vi tok alle de svakeste punktene i Rhapsody-serien og gjorde dem mye bedre i Figaro. Lydkvalitet på Figaro er rett og slett langt over Rhapsody-serien, på grunn av nye produksjonsteknikker og bedre komponenter.
Spendor Classic 100
Spendor Classicserie er for personer som har levd en stund og ikke lar seg imponere over en og annen superdetalj eller eller dyp bass på en håndfull innspillinger!  Spendor produserer høyttalere som spiller musikk og som man ikke blir lyttetrett av å høre på! Dagens versjon av Spendor Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi! 

Les mer her om classic-serien!   
   

QLN Prestige ONE
Pris kr 68000.

The Qln Prestige One is a reference caliber monitor commensurate with the performance level of the award-winning Prestige series. In keeping with Qln’s truncated cabinet design, the Prestige One features the same minimal baffle area, time alignment, and dampening technology found in the Signature 3 with even greater optimization establishing a new performance benchmark.

 
Fyne Audio F704
Fyne Audio er et relativt nytt høyttalerselskap, men i ledergruppen har de over 200 års erfaring, og det er tydelig når du setter deg ned og hører på høyttalerne deres, inntrykket er at de virkelig yter langt over hva prisen tilsier.

Fyne F704 har 2 tolvtommere og er en 2,5 veis høyttaler som spiller engasjerende, med kropp og en klar definert bass med punch som få andre. Lydbilde er stort, åpent og detaljert. 
 

Med forbehold om skrivefeil.

   

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post