Erdal Stereo

Selger produkter fra noen av verdens ledende produsenter av HI-FI.

Nyheter

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Furutech Rack Lenker

 

   

Fyne Audio F1-10
Fyne Audio har modeller i forskjellige prisklasser og finisher. Lyden er vanedannende!

F1-10 formidler Fyne Audios tiår med høyttalerkompetanse til et design med fantastisk akustisk ytelse og et iøynefallende flott utseende. Den 250 mm (10 ″) IsoFlare-driveren og BassTrax-kabinettet med dobbelt hulrom gir bass ned tyngde og renhet som er sjeldent man opplever selv på høyttalere til dobbel pris. De er lette å plassere og få til å lyde optimalt i helt vanlige stuer! Pris kr 260000.

 

Erdal Stereo har demobrukte høyttalere for salg, ta kontakt.

Tannoy Prestige Westminster Royal GR

Det er med stor glede Erdal Stereo kan presentere Tanoy høyttalere på Vestlandet. Blant annet kan kunder få lytte til den legendariske Westminster. Dette er et mesterverk fra en av verdens eldste høyttalerprodusenter. Høyttaleren er meget lettdreven hele 99db, hvilket gjør at gode rørforsterkere med få watt vil gjøre en utmerket jobb. Kunder som vurderer høyttalere i denne prisklassen, kan få høre dem i Bergen etter nærmere avtale.  Den splitter nye Gold Reference-utgaven er kraftig forbedret med blant annet nytt delefilter, ny diskant og nytt drivermateriale i tillegg til et enormt påkostet kabinett.

Tannoy Legacy De tre modellene er Eaton, Cheviot og Arden. Dette er høyttalere som så dagens lys på 70-tallet, men som nå er oppdatert fra topp til tå. Det er nye filtre, nye elementer og nye kabinetter, selv om de er laget for å være nær identiske originalene. Cheviot har en tolvtommer og er beregnet på å stå på gulvet. Den er 85cm. Effektiviteten er på omtrent 89dB. Den store Arden skal klare å spille høyt nok for de fleste fra sin femtentommers store element. Her er effektiviteten 91dB ved 1watt. Alle høyttalerne har nye utgaver av Tannoys imponerende Dual Concentric-elementer.

Les mer her.

Pris kr 500000  
   

Audio Solution Virtouso S

SPEAKER DRIVERS:
Virtuoso  series employs much of the advanced technology originally developed for the company’s flagship Vantage 5th-anniversary series. Virtuoso series sits comfortably between AudioSolutions’ Figaro and Vantage 5th anniversary series.

Audio Solutions er et av de mest spennende høyttalerprodusenter for tiden. Overture, Figaro og Vantage får strålende omtaler. Virtuoso høyttalerne er meget flotte kreasjoner som ble vist for første gang under High End messen i Munchen i 2018.

Det har resultert i fantastiske omtaler i hele verden og serien matcher lett dobbelt så dyre høyttalere produsert i høykostland.

Les mer

   
Spendor Classicserie

Spendor Classic 200, kr 207000 i dark walnut og cherry OG 215000 i rosewood og ebony.
Spendor har tatt hensyn til at mange har problemer med høyttalere som har store bassporter bak. Classic 200 er i lukket kabinett og blir enklere å plassere å få til i alle rom. De to 12 tommer bassene gir en klar, naturlig og definert bass ned til 20Hz.


Dagens versjon av Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi!

Les mer her!

Classic 100  
  Med forbehold om skrivefeil.

 

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post Tlf 9429 6436