Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Furutech Rack  

 

 


Fyne Audio F1-10
Fyne Audio har modeller i forskjellige prisklasser og finisher. Lyden er vanedannende! F1-10 formidler Fyne Audios høyttalerkompetanse i et design med fantastisk akustisk ytelse og et iøynefallende flott utseende i retro stil. Den 250 mm (10 ″) IsoFlare-driveren og BassTrax-kabinettet med dobbelt hulrom gir bass ned tyngde og renhet som er sjeldent man opplever selv på langt dyrere høyttalere. De er lette å plassere og få til å lyde optimalt i helt vanlige stuer! Pris kr 260000.
Tannoy Prestige Westminster Royal GR
Westminster er et mesterverk fra en av verdens eldste høyttalerprodusenter. Høyttaleren er meget lettdreven hele 99db, hvilket gjør at gode rørforsterkere med få watt vil gjøre en utmerket jobb. Kunder som vurderer høyttalere i denne prisklassen, kan få høre dem i Bergen etter nærmere avtale.  Den nye Gold Reference-utgaven er kraftig forbedret med blant annet nytt delefilter, ny diskant og nytt drivermateriale i tillegg til et enormt påkostet kabinett.
Erdal Stereo har demobrukte høyttalere for salg, ta kontakt. Innbytte er mulig.
   
Spendor Classic 100
Spendor Classicserie er for personer som har levd en stund og ikke lar seg imponere over en og annen superdetalj eller eller dyp bass på en håndfull innspillinger!  Spendor produserer høyttalere som spiller musikk og som man ikke blir lyttetrett av å høre på! Dagens versjon av Spendor Classic 100 er bedre enn noen gang, de fyller lett en stor stue med engelsk vellyd, varm, fyldig og med en bass som kun en 12" kan gi! 

Les mer her om classic-serien!   
QLN Prestige 3
Fra test; "This box-less sound, this disappearing speaker act, is coupled to a very satisfying low end that in my room extended to what seemed like the low 30hz region. I was never tempted to turn on my sub even though I did…just to see what would happen. The Qln Prestige Three has a low end that is so extended yet tight and free of any muddying resonances that the sub detracted from what was going on, regardless of how I tweaked and adjusted." Pris kr 85000.
   
Tannoy Legacy
De tre modellene er Eaton, Cheviot og Arden. Dette er høyttalere som så dagens lys på 70-tallet, men som nå er oppdatert fra topp til tå. Det er nye filtre, nye elementer og nye kabinetter, selv om de er laget for å være nær identiske originalene. Cheviot har en tolvtommer og er beregnet på å stå på gulvet. Den er 85cm. Effektiviteten er på omtrent 89dB. Den store Arden skal klare å spille høyt nok for de fleste fra sin femtentommers store element. Her er effektiviteten 91dB ved 1watt. Alle høyttalerne har nye utgaver av Tannoys imponerende Dual Concentric-elementer.  

Les mer her.

Audio Solution Virtouso S SPEAKER
DRIVERS:Virtuoso serien bruker mye av den avanserte teknologien som opprinnelig ble utviklet for selskapets flaggskip Vantage 5-årsjubileumsserie. Virtuoso-serien er mellom AudioSolutions 'Figaro og Vantage Audio Solutions er et av de mest spennende høyttalerprodusenter for tiden. Overture, Figaro og Vantage får strålende omtaler. Virtuoso høyttalerne er meget flotte kreasjoner som ble vist for første gang under High End messen i Munchen i 2018.

Det har resultert i fantastiske omtaler i hele verden.

Les mer

   
Audio Solution  Figaro L
Seks års utvikling og en mye mer effektiv produksjon har ført til mye bedre lydkvalitet på alle høyttalerne fra Audio Solution.
Bruken av mini-horn for diskant og andre unike funksjoner brukes i alle høyttalere. Vi tok alle de svakeste punktene i Rhapsody-serien og gjorde dem mye bedre i Figaro. Lydkvalitet på Figaro er rett og slett langt over Rhapsody-serien, på grunn av nye produksjonsteknikker og bedre komponenter.
Spendor D9.2
Den nye Spendor D9.2 er en elegant, 3 veis, gulvhøyttaler. D9.2 er lette og drive og passer utmerket sammen med rørforsterkere.
Den spesielle og gjennomtenkte bassporten gjør høyttalerne lette å plassere og du får både trøkk og en utsøkt definisjon i bassen. Høyttalerne fyller lett en stor stue med engelsk vellyd. Man blir ikke lyttetrett av å høre på Spendors mange høyttalere. Byggekvalitet og finish er av første klasse.
   
Audio Solutions Vantage L 
Dimensions (HxWxD) : 1700 mm x 570 mm x 800 mm; 67 x 22.4 x 31.5in
Weight : 140 kg/308 lbs each
Sensitivity : 92 dB @ 2.83V 1m
Recommended power amplifier :
100-1000W rms
Impedance : nominal 4,0 ohms;
Crossover frequency : 50, 200, 6000 Hz
Frequency response in-room, :18-30000Hz

Drivers : 2,5cm beryllium dome tweeter, 19 cm Egyptian Papyrus mid, two 22 cm paper bass drivers, 32 cm paper woofer.
Fyne Audio F704
Fyne Audio er et relativt nytt høyttalerselskap, men i ledergruppen har de over 200 års erfaring, og det er tydelig når du setter deg ned og hører på høyttalerne deres, inntrykket er at de virkelig yter langt over hva prisen tilsier.

Fyne F704 har 2 tolvtommere og er en 2,5 veis høyttaler som spiller engasjerende, med kropp og en klar definert bass med punch som få andre. Lydbilde er stort, åpent og detaljert. 
 

Med forbehold om skrivefeil.

   

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post