Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Kunder Rack  

 

   

Luxman L-590AX  MKII
og L-550AX MK II er Luxmans rene klasse A integrerte forsterkere. Klasse A-konstruksjonen er Rolls Roycen av forsterkerteknologi. I klasse A er forsterkningen og tomgangsstrømmen konstant, mens inngangsspenningen moduleres. Det gir også den fyldigste, varmeste og mest organiske klangen. L-590AX yter 2 x 30W - 10W mer enn L-550AX. Begge er gjennomgående ren klasse A med Luxmans patenterte LECUA 1000 volumkontroll og ODNF 3.0 teknologi, noe som innebærer eliminasjon av støy og forvrengning ved hjelp av en motstandskontrollert volumkontroll og negativ tilbakekobling kun av forvrengningen i lydsignalet (slik at den kanselleres). Til prislisten!
Karan Acoustics Master Collection LINEb
Endelig er den nye forforsterkeren i Karans Master Collection på markedet oktober 2020. LINEb forforsterkeren er i et chassis. Her er det brukt løsninger og meget dyre og gode komoponenter som Karan også brukte i sin kritikerroste LINEa. Fjernkontrollen regulerer  volumet! De fleste av disse delene i denne forforsterkeren er skreddersydd i henhold til spesifikasjonene, spesielt for Karan. Etter å ha lyttet på den i 5 uker, er konklusjonen enkel; imponerende!
Foruten det lekre utseendet og den ekstreme kvaliteten, har denne forforsterkeren utmerket lyd. Denne lånter uhørt klart, nært og organisk eller MUSIKALSK! 
Til prislisten!
   
Prima Luna EVO 400
Type: Integrated stereo valve amplifier 
Analogue inputs: 5x RCA, 1x HT bypass RCA
Phono input: optional moving magnet
Digital inputs: N/A 
Analogue outputs: tape out RCA, sub-out RCA 
Bluetooth: N/A
Headphone output: 6.3mm jack
Speaker outputs: 5-way binding posts, 4 & 8 Ohm taps
Power output (EL34 valves): 70W Ultra-Linear; 38W triode with. Dimensions (HxWxD): 205 x 405 x 385mm
LUXMAN D 10X SACD-spiller
Ny toppspiller fra legendariske Luxman! Alt er forbedret, nytt chassis, transportmekanisme, ny intern klokke, forbedret analog seksjon og strømforsyning.

Den mest interessante forbedringen er den nye dac-brikken, ROHM MUSIC BD34301EKV.

Lyden er mer naturtro, fantastisk stemmegjengivelse og rikere bass. Mange tilkoblingsmuligheter gjør den til en vinner også for dem som strømmer musikk.

   
Karan Master Collection LINEa & PSUa
En ny forforsterker i 30th Anniversary – Master Collection serien – a state of the art line, forforsterker med ekstern strømforsyning. Preamplifier of the year hifi+ i 2020! Fjernkontrollen regulerer kun volumet!

I den nye Master Collection kommer, Phonotrinn, effektforsterkere og monoblokker.
Les mer her!  Til prislisten!

Luxman D-03X
Luxman D-03X er en topp moderne CD-spiller med digitale innganger og støtte for MQA.  Designet er stilrent, klassisk og tidløst. Luxman er japansk High-End med kvalitet i hver minste detalj. Lydmessig er den også klassisk Luxman med et fyldig og kroppslig lydbilde med  detaljer og holografi i toppklasse. Klangmessig minner den mest om en virkelig god platespiller, og i tillegg er D-03X en fullverdig DAC med støtte for ultraoppløste formater. 
   

Prima Luna

Evo 100
DAC 35.900,-
Integrert forsterker 29.500,-
Forforsterker 29.500,-
Effektforsterker 29.500,-

Evo 200
Integrert forsterker 35.900,-
Forforsterker 34.800,-
Effektforsterker 34.800,-

Evo 300
Integrert forsterker 50.200,-
Forforsterker 46.900,-
Effektforsterker 46.900,-

Evo 400
Integrert forsterker 59.800,-
Forforsterker 56.200,-
Effektforsterker 56.200,-

Levers med fronter i SØLV eller SORT.

   
Luxman L-509X 114990kr
Luxman 509X er det nye flaggskipet blant integrerte forsterkere fra den legendariske fabrikken. Luxman er kjent for å lage produkter med lang levetid. Den ekstreme byggekvaliteten, den perfekte finishen, det tidløse utseende og ikke minst den silkemyke, fyldige lyden med krefter, anslag og driv i overflod, gir en eierglede og lydopplevelse av de sjeldne. Forsterkeren er på 2x120 watt i 8 ohm og spiller organisk.
LUMIN T2
En gledelig nyhet LUMIN T2! Vi gleder oss allerede og som alltid så forventer vi oss det beste fra markedets beste streamermerke! Oppdateres via appen, enkelt og genialt! Denne bygger på noe av teknologien fra toppmodellen X1 og erstatter den kritikerroste A1 til 75000kr. Introduksjonspris kun 46990kr. Det finnes mange utmerkede tester om dette produktet. Til prislisten!
 

 

KAS 600 2 x 600 watt i 8 ohm
Karan effektforsterkere har en kontinuerlig glidende forspenningskontroll som måler det innkommende signalets amplitude. Hvis det er behov for ekstra utgangseffekt, økes strømmen på strømskinnene som forsyner klasse A utgangstransistorene øyeblikkelig. Når inngangsamplituden går ned igjen, følger bias etter. På denne måten oppnår utgangstransistorene alltid riktig mengde strøm og driftstemperaturen til denne enormt kraftige klasse A-forsterkeren forblir lunken selv når den kjøres veldig hardt. Ved 2500V/mikrosekund er denne kretsen veldig rask! Hastighet er grunnen til at Milan valgte Sanken Ring Emitter Transistors. Disse RET-ene har langt lavere stigetider enn noen annen type transistor.
Karan  Acoustic
Karan er resultat av mer enn 30 år med forskning og utvikling. Milan Karan innførte et spesielt design og produksjonsløsninger som er karakteristisk for produktene. Alle produktene er håndlaget. Under topplokket ser man et gjennomtenkt design og meget dyre komponenter. Karan KA S 400  er et usedvanlig godt effekttrinn!
Den får bass ut av høyttalere på størrelse med skoesker og ikke minst Magnepan 20,7! Forforsterkeren, KA L MKIII og KA L REF mk3, er en utmerket match. KAM 900 og KAM 2000 er monoblokker og KAS 600 er et dual mono effekttrinn på 2 x 600 watt med to strøminntak. 
Til prislisten!

Med forbehold om skrivefeil.

   
PS-Audio
Amerikansk high-end til overkommelige priser. Les test fra Soundstage her! "Lyden til BHK Signature var utrolig naturlig. Alt jeg spilte gjennom det hadde en påtagelig tilstedeværelse som skyllet over meg som en sakte bevegelig strøm - ikke noe press, ingen hast, ingen tretthet, bare musikk.
Stemmer stammer håndgripelig fra lydbildet, lett å finne i rommet. Kat Edmonsons vokal i "What Else Can I Do", fra Way Down Low (16-bit / 44,1 kHz, OKeh / Masterworks / Tidal), var frodig og full av nyanser. Hun virket smertefull, men likevel sterkt optimistisk. Hennes sibilants virket tro mot originalinnspillingens intensjon."
KARAN KA M 2000
For de som vil ha det ultimate og ønsker å nå stjernene, vil Mono 2000 bringe deg dit. Avledet direkte fra effekttrinnet KA S 600, forskjellene er at disse er monoforsterkere, og har noen spesielle kretser utviklet for bedre arbeidsbetingelser for monoblokker, og effektverdier er 2.000 / 3.600 / 5.400 WATT i 8/4/2 Ohm. DEN EVENTYRLIGE kraften fra KAM 2000 vil gi alle høyttalere optimale arbeidsbetingelser. Kraft er ikke den eneste fordelen med disse magiske monoblokkene. Deres naturlighet, uanstrengthet og musikalitet vil gi deg helt ny opplevelse og erfaring ved å lytte til musikk fra musikkbiblioteket ditt, uansett om volumet ditt er høyt eller lavt.
   
Lumin Amp
Lumin  er markedets ledende produsent av Streamere - og var de som introduserte avspilling av høyoppløste digitale filer. Når de endelig kommer med en forsterker så gjør de ingenting halvveis, dette er ekte High End som spiller musikk. Vi har testet denne forsterkeren på "vanlige" høyttalere med lav driftseffekt til ekstremt lettdrevne hornhøyttalere og denne spiller bra på alt. Det er ingen overraskelse at Lumin AMP er "Highly Recommended".
Lumin X1
Ny toppmodell fra Lumin, dette er en utrolig god Streamer / dac og vil forbedre lyden i de fleste stereoanlegg. Den styres enkelt med appen via Ipad og android. Lyden setter ny standard. Luminappen er trolig den mest brukervennlige som finnes, oppdatering av produktet skjer via nettet, her trenger man ikke laste til PC først eller sende produktet til fabrikk, genialt enkelt!
Bruk av Tidal, Spotify er ikke inkludert i prisen.
Til prislisten!
   

Luxman C-900u og M-900u

Et forsterkersett til 320000kr, verdt hver eneste krone!

Karan KA L REFERENCE MK3

Forforsterker fra absolutt aller øverste hylle!

   
Karan KA L mk3
KA L er  en balansert forforsterker og er utviklet for effektforsterkere av høy kvalitet! Chassis er bygget i  høykvalitets aluminium, og det er kun brukt meget dyre kvalitetskomponenter. Bruk av de nyeste avanserte løsningene resulterte i forbedret lyd i et solid kabinett, kort sagt en veldig vellykket, modell. Denne forsterkeren gir deg helt naturlig og nøytral lyd i kompromissløs design. Å nyte din favorittmusikk med denne forforsterkeren blir behagelig emosjonell opplevelse og glede. Fjernkontrollen regulerer kun volumet!
Conrad Johnson
Conrad Johnson selges nå også av Erdal Stereo, dette er high-end produkter fra USA. Fabrikken er mest kjent for sine fantastiske rørforsterkere i tillegg til en rekke gode transistorforsterker som låter tett på rørmagien. De har utmerkede forforsterkere, effektforsterkere, riaatrinn og integrerte forsterker i forskjellige prisklasser. Fellestrekk for dem alle er topp konstruksjon og sjelden god kvalitet. Her får du meget god lyd og solide produkter uansett hvilken modell du velger. Ta kontakt for gode tilbud.
   
SPEC
SPEC har fått gode tilbakemeldinger på sin modeller. Spec bruker en lineær strømforsyning og er basert på en R-core transformator. Forsterkerne har små, ekstremt lineære, MOS-FET-transistorer. I strømforsyning og i utgangstrinnet bruker de utvalgte kondensatorer, inkludert sjeldne oljekondensatorer basert på spesifikasjoner fra gamle Western Electric-produkter. SPEC Corporation er et japansk selskap grunnlagt av Mr. SHIROKAZU YAZAKA, en tidligere sjefingeniør i TEAC og Pioneer. Les mer her.
AMR
AMR er et firma i England som er kjent for kvalitetsprodukter og ikke minst, den analoge lyden cd-spillerne gir! AMR CD 777 SE er cd-spilleren for dem som elsker lyden av vinyl! En flott, velbygget dac / pre er og på markedet, DP 777 SE i tillegg til en integrert forsterker, AM 777 SE. Forbedringene fra tidligere modeller er overraskende store. Her har fabrikken gjort en meget god jobb. Prisene er fortsatt meget konkurransedyktige, det er rett og slett rimelige produkter i forhold til den lyden de presterer!
   
Lumin U1 mini
Lumin har nå lansert en rimeligere utgave av sin U1 High End streamer uten DAC til 70000,- Denne minimodellen koster 24.990,- og har vært en umiddelbar supersuksess.
Ta kontakt om ytterligere informasjon om disse utsøkte produktene, Lumin T2 kan varmt anbefales til dem som vil ha streamer og dac i en boks.  Til test!
Sugden Sapphire FBA800 power
Sugden et av de mest velrenommerte firmaer inn high-end bransjen. Produktene produseres i England og er kjent for sin lyttevennlige engelske vellyd. Her er det ingen "lys tynn hi-fi lyd". Sugden Sapphire FBA 800 Power Amplifier, fortrekkes Sugden sammen med hornhøyttalere som Klipsch og andre merker. Sugden gir mer bass og kropp. Alt er med på lave volumer! Les mer!
   
iFi-audio
IFI-lyd fra og med Stereo 50 er iFi Retro et nytt produkt i   retro design som har et mål: å inkludere alle som elsker musikk uavhengig av alder, kjønn og teknologi.

Med Retro Stereo 50 kan du nyte musikken fra: Bluetooth aptx (telefon / pad) til høyoppløselig digital (datamaskin) og fra platespilleren din!

Einstein The Amp Ultimate
integrert hybridforsterker 2 x 80 watt 8ohm. Sammenlignet med pre- / poweramp-kombinasjonen The Tube og The Light in the Dark gir Amp Ultimate bedre kontroll i bassfrekvensene og en fyldig og realistisk mellomtone.
Med forbehold om skrivefeil.

Til test!

 

 

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post