Erdal Stereo

 

Bruktsalg

Elektronikk Høyttalere Kabler Furutech Rack  

 

   

Produkter som selges for kunde er det ingen bytterett, returrett eller garanti på. Produktene er testet og fungerer som de skal. Det kan sjekkes hos eier før kjøp. Eventuelle avvik fra nytt eksemplar reflekteres i pris. Produkter som er under 2 år gamle, leveres med garanti fra dato de ble kjøpt nye. Produkter med original emballasje kan sendes på kjøpers regning og ansvar. Ta kontakt for tilbud på demobrukte produkter!

   
Rotel Michi S5
Effektforsterker (2x500watt/8ohm) selges for kunde.  Fantastiske tester! SOLGT!
Rotel Michi P5
Forforsterker selges for kunde, brukt 50 timer, ny i 2021. Koster 50000kr ny. SOLGT!

   
Renaissaince Master Signatur
Et par høyttalerkabler på 3m selges for kunde.
Kablene fremstår som nye og eid av en voksen entusiast fra de var nye. Nypris var 110000 kr. Det er absolutt en toppkabel. Kan byttes i Audioquest.
Renaissaince Master Signatur
Et par signalkabler XLR og et par RCA selges for kunde. Parene er 1m lange, fremstår som nye. Koster 60000kr ny. Selges til en hyggelig pris sammen med høyttalerkabler. Byttes i Audioquest / Synergistic Research.

 

 

Finite Pagode Signature 
Veiledende nypris "høy", 2 stykk selges rimelig brukt for kunde. De fremstår som nye! De to midterste hyllene kan man justere avstand mellom og tilpasse komponentenes høyde. Mangler emballasje, og må hentes på Askøy. Ny 5500 us-dollar!

Coincident Total Eclipse
Høyttalerne er noen år gamle, men spiller forrykende, stor scene, mye liv, lett å drive og med en bass som kun 4 10-tommere kan gi og sn: 001690 i sort. Her trengs ingen sub. De mangler emballasje og må hentes på Florvåg. Ring eier 4083  1788.

 

 

THETA DREADNAUGHT D EFFEKT
2 X 5OO WATT 8ohm, driver alle høyttalere!
Selges for kunde.

Midas Reference signalkabler
1 par XLR  på 1m. Kablene selges rimelig for kunde, kr 5990. De kostet kr 14900 ny.

   
Lumin X1 streamer / dac kr 139900
Lumin X1 har ekstern strømforsyning, en app som er enkel i bruk og oppdaterer X1 fra nettet. Kort og godt en fantastisk DAC/streamer som låter analogt!  Les tester her!
PMC MB2 SE

Les mer!

Med forbehold om skrivefeil.

 

    Erdal Stereo Org. nummer 925 852 449 mva. E-post